Native Advertising

Tot ceea ce oferă o experiență naturală este NATIVE!

Native Advertising este “the next big thing” în Social Media Marketing. Multe dintre canalele de social media au adopatat deja concepte de native advertising, ceea ce înseamna ca platformele online sunt folosite exact asa cum le folosesc si consumatorii, secretul constând în continutul postat pe o platforma si experienta pe care i-o oferi utilizatorului prin acest continut. Majoritatea celor care constituie audienta digitala sunt deja constienti de modalitatile “traditionale” de marketing social, asa ca pur si simplu spun “NU” metodelor de Banner Ads, Automation sau Ad Spaces.

SOLUTIA

Noi, cei de la Ciao Publicity, avem exeperinta în utilizarea conceptelor de fanboy si influencers. Noi stim ce e bine sa livram si ce nu, cum sa atragem de partea unui brand utilizatorii si care sunt greselile prin care poti sa îi indepartezi definitiv pe cei care odata îti erau fani. Dupa un research amanuntit, vom dezvolta o metoda de native advertising pentru respectivul brand si vom pune în aplicare toate instrumentele de native advertising potrivite.

Pentru a afla mai multe despre acest concept revolutionar, va rugam sa ne trimiteti un email la adresa office@ciaopublicity.ro.